Seçmeden önce Secerken.com

Secerken.com satın almayı planladığınız ürünler hakkında detaylı bilgi alabilmenizi sağlayan başarılı bir servis. Sahip olduğu flash arayüzü sayesinde kullanımı başarılı ve kolay olan servis Cep Telefonu, Beyaz Eşya, Bilgisayar, Turizm konularında hizmet veriyor olacak.

Şu an için sadece cep telefonu bölümü devrede olan Secerken.com tamamen SikayetVar.com ile entegre çalışıyor olmasından dolayı seçtiğiniz ürünler hakkında diğer kullanıcıların yaşadığı problemleri kolaylıkla takip edebilmenize olanak tanıyor.

Sitenin cep telefonu bölümüne girdiğinizde markalar arasında seçim yapıp markaya özel SikayetVar.com analizlerini görebilirsiniz. Markaların ana sayfalarında yeni ürünler ve gelecek ürünleri görebiliyor olmanızın yanında, en iyi modeller listesini de görebilirsiniz.

Secerken.com

Markaya ait belirli bir modeli seçtiğinizde ise ürünün yer aldığı online alışveriş sitelerini ve fiyat kıyaslamalarını, ürünün teknik özelliklerini, ürün hakkındaki kullanıcı yorumlarını, fotoğraflarını, SikayetVar.com bilgilerini görebiliyorsunuz.

Özellikle farklı markalardan seçtiğiniz farklı modelleri kıyaslayabiliyor olmanız ve bu bölümün size sağladığı başarılı arayüz denemeye değer diyebilirim.

Kıyaslama yaptığınız ürünlerin birbirinden farklı özelliklerini gösterebiliyor olmanız Secerken.com'un sistemi tasarlarken kullanıcı deneyimlerini de göz önünde bulundurduğunun ispatı diye düşünüyorum.

Uzun vadede diğer bölümleri de devreye almaları ile ülkemizde faydalı bir platform oluşturmuş olmalarının yanında, başarılı da olacaklarına inanıyorum.

Kişisel fikrimi soracak olursanız Secerken.com'un cep telefonu bölümü elbette popüler olacaktır ama şirketin geliri turizm bölümünü devreye alması ile ivme kazanacaktır.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.